Senshin Do

 

 

 

Maaliskuussa lauantaina 15. päivä alkaa ensimmäinen, Suomessa järjestettävä Senshin Do 1/2014 ohjaajakoulutus.

Koulutusjaksot toteutetaan kerran kuukaudessa (la-su) Helsingissä, paikassa: Pihasali - Joogaa räjähtäneille. Ohjaajiksi haetaan ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan itsenäisinä yrittäjinä uuden liikunnallisen rentoutusmenetelmän parissa, ja jotka ovat motivoituneita edistämään Senshin Do:n kehitystä Suomessa. Senshin Do ohjaaja koulutus sisältää 6 lähiopetusjaksoa. Oppilaat suorittavat näyttökokeen kurssin päätteeksi. Näyttökokeen läpäisseet saavat oikeuden opettaa Senshin Do:ta lisenssillä, sekä käyttämään Senshin Do ohjaaja tavaramerkkiä Suomessa.

Nyt etsimme Sinua, joka tunnistat itsesi joistakin seuraavista osa-alueista:

- Olet aidosti kiinnostunut kokonaisvaltaisesta terveydestä
- Olet, tai haluaisit tehdä täydentävää liikunnan ohjausta kaikenlaisten ihmisten parissa (myös erityishuomiota tarvitsevat ihmiset)
- Olet empaattinen ja kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista
- Haluat toimia itsenäisesti yrittäjänä ja edistää Senshin Do:n kehitystä Suomessa
- Olet läpikäynyt "burn outin" elämässäsi ja toipunut siitä -> Etsit kokemuksiasi vastaavaa työtä
- Olet koulutettu hoito,- tai hoiva-alan työntekijä

Kiinnostuitko? Lähetä henkilötietosi ja yhteystietosi osoitteeseen senshin73@gmail.com, viestin aihe SD 1/14 ohjaajakoulutus, niin saat lisätietoa koulutuksesta. Sitovat ilmoittautumiset vastaanotetaan joulukuussa 2013!

terveisin, Jonas Dufvelin / Senshin Do, kehittäjä

— paikassa Pihasali - Joogaa räjähtäneille.

 

Seuraa Senshin Do:ta Facebookissa: https://www.facebook.com/senshin.dofinland

 

Senshin Do - lajikuvaus

 

10. lokakuuta 2010 kello 11:04

Senshin Do on liikuntamuoto jonka päätarkoitus on aikaansaada rentoutunut keho ja tyyni mieli. Liikkeen, musiikin sekä oikeantyylisen hengittämisen kautta, hyödynnetään tehokkaasti ihmisen omaa sisäänrakennettua lepojärjestelmää. Sen toimiessa kehon palautuminen tapahtuu luonnollisemmassa rytmissä ja toivumme stressaavista tilanteista paremmin.

 

Senshin Do on liikuntamuoto, jossa liikkeet viestittävät keholle keskittymistä sekä rentoutuneisuutta. Senshin Do on japaninkieltä ja tarkoittaa ”jakamatonta huomiota” tai ”keskittymistä”. Tarkoitukseen valikoitu musiikki toimii eräänlaisena kantavana voimana ja auttaa keskittymään, sekä puolestaan rentoutumaan harjoituksen aikana.

 

Senshin Do on kehitetty Suomessa nykyaisen stressaavan elämänrytmin vastapainoksi. Liikuntamuodolla on myös vahvat juuret itämaiseen harjoittelumetodiikkaan, jossa päämääränä on usein kehon ja mielen tyynnyttäminen erilaisilla liikesarjoilla. Senshinissä suoritettavat liikesarjat ovat kuitenkin pehmeitä, joten niiden suorittaminen sopii kaikille kehotyypeille.

 

Itse harjoituksen ydin on oppia keskittymään tähän hetkeen. Tämä tapahtuu liike- ja hengityssarjojen kautta, jotka tekevät ylimääräisen ajattelun miltei mahdottomaksi. Sarjat ovat suhteellisen helppoja suorittaa, mutta liikkeen hallinnan oppiminen vaatii säännöllistä panostamista harjoitteluun.

 

Senshin Do harjoituksen vaikutukset tunnet heti harjoituksen jälkeen. Olosi on levollinen, keskittynyt ja tunnet itsesi energisemmäksi.

 

“Breathing is the greatest pleasure in life”  ~Giovanni Papini